2017/09/29

La transparència financera de les universitats privades catalanes: Un estudi preliminar (ACCID 2017)

Language: Catalan

Fusalba, O.R., Pedros, A., Perramon, X & Simo, P. (2017). La transparència financera de les universitats privades catalanes: Un estudi preliminar. In Book of Abstracts: VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció, 2017 (pp. 77-78). OmniaScience, Barcelona (Spain). https://drive.google.com/file/d/0B73xFoJImyWSVHU4TG1RMHFuQWc/view

Resum (Abstract):

Objecte: Fer una anàlisi preliminar econòmico-financera de les universitats privades amb la informació pública disponible. Així mateix analitzar la transparència d’aquestes i la informació que hi ha disponible d’accessibilitat directa.

Disseny/metodologia: S’han analitzat i extret les dades de diferents pàgines web de les universitats i administracions públiques per poder fer l’anàlisi objecte de l’estudi.

Aportacions i resultats: S’ha realitzat una anàlisi preliminar d’una universitat privada i s’exposen les mancances existents en la transparència a la majoria d’universitats privades. Així mateix, com a estudi preliminar, s’exposen a les conclusions les principals línies futures d’estudi.

Valor afegit: És el primer cop que es realitza un estudi preliminar d’aquestes característiques orientat a analitzar les universitats privades a Catalunya.

Keywords: Universitat privada, transparència, anàlisi financera, responsabilitat social.

No hay comentarios:

Publicar un comentario